Tectura Gent centrum

Tectura Gent-centrum

Technisch sterk is meer kans op werk

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt onze school op een toplocatie in het centrum van Gent: de Coupure, een groene strook in de stad, gemakkelijk bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Location, location!

We zijn hét STEM-centrum in hartje Gent. Met onze jarenlange expertise in de harde sector maken we van jou dé technieker van de toekomst. Work hard, shine even harder.

We focussen hierbij niet enkel op een stevige technische bagage. Ons enthousiaste team helpt jou ook om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen.

Wil je jobzekerheid? Verder studeren of meteen aan de slag in een knelpuntberoep? Dan ben je bij Gent-centrum helemaal aan het juiste adres. In onze warme, krachtige leeromgeving zetten wij in op wat voor jou belangrijk is. Kiezen voor Tectura Gent-centrum, da’s kiezen voor vakmanschap en ondernemerszin. Een killer combinatie voor technisch onderwijs van de toekomst!

Gemeenschapsonderwijs Gent Centrum secundair

Wij zijn Tectura

Wil je jobzekerheid? Verder studeren of aan de slag in een knelpuntberoep?
Onze STEM-school maakt van JOU een technicus van de toekomst. Ons enthousiaste team helpt jou om je talenten te ontwikkelen.

Inschrijven

Leerlingen die zich willen inschrijven op Tectura Gent-centrum kunnen zich rechtstreeks via onderstaande link inschrijven. Je kunt ook langskomen op school om in te schrijven tijdens de schooluren. Je maakt best eerst een afspraak op ons secretariaat via 09 225 33 04.
Wat breng ik mee? Om de inschrijving vlot te laten verlopen breng je je identiteitskaart mee en het rapport van je vorige school (indien mogelijk).

Nieuws

Tectura Gent-centrum | Infodag
Een nieuwe vrachtwagen, een nieuw geluid
Join the Tectura Gent racing team
Infodagen: schakel naar je toekomst met Tectura

Ons aanbod

Tectura Gent-centrum heeft een eigentijds aanbod STEM-opleidingen. Na een opleiding bij ons kan je hogere studies aanvatten of onmiddellijk aan de slag gaan op de arbeidsmarkt.

1e graad

A-stroom

B-stroom

2e graad

3e graad

7e jaar

Projecten

Leesplezier met LIST

Samenwerking met bedrijfsleven

Tectura Gent-centrum werkt samen met heel wat toffe bedrijven (van kleine zelfstandigen tot grote toppers in regio Gent) die staan te popelen om hun ervaring met jou te delen. Dat doen we bv. via projecten of stages. Wil je nog een stapje verder gaan en combineer jij graag de school met de werkplek? Dan kan je instappen in onze duale trajecten.

Contacteer ons

Tectura Gent-centrum

Coupure Rechts 312, 9000 Gent
tel: 09 225 33 04 
e-mail: info@gentcentrum.tectura.be

Volg ons:

Zoals de naam al doet vermoeden, ligt onze school op een toplocatie in het centrum van Gent: de Coupure, een groene strook in de stad, gemakkelijk bereikbaar met de fiets en het openbaar vervoer. Location, location! We zijn hét STEM-centrum in hartje Gent. Met onze jarenlange expertise in de harde sector maken we van jou dé technieker van de toekomst. Work hard, shine even harder.
We focussen hierbij niet enkel op een stevige technische bagage. Ons enthousiaste team helpt jou ook om je talenten en vaardigheden te ontwikkelen. Wil je jobzekerheid? Verder studeren of meteen aan de slag in een knelpuntberoep? Dan ben je bij Gent-centrum helemaal aan het juiste adres. In onze warme, krachtige leeromgeving zetten wij in op wat voor jou belangrijk is. Kiezen voor Tectura Gent-centrum, da’s kiezen voor vakmanschap en ondernemingszin. Een killer combinatie voor technisch onderwijs van de toekomst!

Tectura Gent-centrum heette vroeger GO! KTA MoBi en nog vroeger zelfs de nijverheidsschool. Voortaan dragen wij trots de naam “Tectura Gent- centrum”, omdat we 100% geloven in samenwerking, heel trots zijn op onze locatie in hartje Gent en voortaan iedereen ons zal weten te vinden.

secundair-onderwijs-Gent