Tectura Tuinbouwschool Melle

Tectura Tuinbouwschool Melle

Een groene, veilige en warme school voor Life & Science

Op Tectura Tuinbouwschool Melle krijg je kwaliteitsvol onderwijs in een rustige, veilige en inspirerende omgeving. De natuur is altijd vlakbij: we zijn dan ook enorm trots op ons grote, groene domein. Een van de voordelen van je in te schrijven op deze school!

Maar: onze school biedt veel meer richtingen dan enkel tuinbouw. We zijn een echte STEM-school met een focus op chemie en biotechniek. Een kritische, wetenschappelijke blik staat centraal in de dagelijkse klaspraktijk.

Zorg en verantwoordelijkheid zitten in de kernwaarden van onze school. Wij zorgen samen voor planten en dieren op ons domein én voor elkaar. Een intensieve begeleiding op maat van elke leerling zit diepgeworteld in onze schoolaanpak.

Behalve een warme school zijn we ook echte durvers: met heel wat ambitie innoveren leerlingen en teamleden er samen op los. Aan ideeën geen gebrek! Hierdoor haalden we de laatste jaren al heel wat STEM-prijzen binnen. Bovendien maken we van onze leerlingen milieubewuste ondernemers. Kijk maar naar onze leerwinkel of plantenverkoop.

Wij zijn Tectura

Tectura Tuinbouwschool Melle heette vroeger GO! Tuinbouwschool Melle. Voortaan dragen wij ook trots “Tectura” in de naam, omdat we 100% geloven in samenwerking! Tectura Tuinbouwschool Melle heeft een eigentijds aanbod aan Life & Science-studierichtingen, met heel wat doorgroeimogelijkheden in hoger onderwijs én jobzekerheid.
Tectura Tuinbouwschool Melle: veel méér dan enkel tuinbouw en groen.

Inschrijven

Inschrijven

Nieuws

Tuindagen van Beervelde 2024
Tectura Tuinbouwschool Melle | Aanmelden voor 1A of 1B
Inschrijven voor het schooljaar 2024 – 2025
Infodagen: schakel naar je toekomst met Tectura

Ons aanbod

Tectura Tuinbouwschool Melle heeft een eigentijds aanbod aan Life & Science-studierichtingen, met heel wat doorgroeimogelijkheden in hoger onderwijs én jobzekerheid.

Projecten

Projectweek Biotechnologie
Artcadia – Imagine your future
Kennismaking Bloemsierkunst
Project On@Bar
Erasmus+-stage naar Estland
Project Accent Innovatiecampuswedstrijd rond luchtkwaliteit

Samenwerking met bedrijfsleven

Onze school werkt heel nauw samen met bedrijven uit de chemische en land- en tuinbouwsector. Zo kunnen we jou kwalitatieve stagebegeleiding bieden, aangevuld met allerlei vormen van werkplekleren, duaal leren en projectwerking.

Adresgegevens

Tectura Tuinbouwschool Melle
Brusselsesteenweg 165
9090 Melle
09 2104540
E-mail: info@melle.tectura.be
Website: https://melle.tectura.be

Contacteer ons

Volg ons:

Tectura Tuinbouwschool Melle heette vroeger GO! Tuinbouwschool Melle. Voortaan dragen wij ook trots “Tectura” in de naam, omdat we 100% geloven in samenwerking!